Wanneer een domeinnaam nieuw geregistreerd wordt bij Reviced of naar Reviced toe verhuisd dan wordt deze standaard ingesteld op de landingspagina van Reviced.

Er zijn nu twee scenario's mogelijk:

• In het geval dat je reeds bij Reviced een hostingpakket hebt afgenomen en nog ruimte hebt voor nieuw toe te voegen domeinnaam dan kun je het ip adres van deze server gebruiken om uw domeinnaam te koppelen aan dit hostingpakket. Je vind het ip adres van jouw hostingpakket onder het tabblad hosting binnen jouw "Mijn Reviced" account.
  • Wanneer je ergens anders een hostingpakket of server hebt draaien dan kun je bij die partij informeren wat het IP adres van jouw hostingpakket of server is.

Wanneer je het ip adres weet waar het domein naar toe moet verwijzen dan ga je in je Reviced account naar het tabblad domeinen.
Hier zie je onder details van het contract van je domeinnaam een veld "DNS Beheer".
In dit veld vind je verschillende IP adressen. De enige records die gewijzigd hoeven te worden zijn diegene waar in de kolom "Waarde" het IP adres xx.xxx.106.56 staat. Vul in deze records het IP adres van jouw hostingpakket in en sla ieder record op door op het rode vinkje te klikken welke achter deze regels staan.

Het wijzigen van de DNS van een domeinnaam kan lokaal ongeveer 20 minuten duren. Wereldwijd, kan en mag dit maximaal 4 uren duren.