Het verhuizen van een domeinnaam naar Reviced toe kan heel eenvoudig.

Op de hoofdpagina van onze website, https://reviced.nl vult u in de grote witte balk uw domeinnaam in welke u naar ons toe wilt verhuizen. (In de witte balk vind u in het grijs de tekst "Registreer direct jouw domeinnaam") Daarna klikt u op de rode knop controleer.

U ziet dan dat de domeinnaam wat u naar ons toe wilt verhuizen een grijze knop heeft staan met de tekst Verhuizen. Er verschijnt dan een Pop-up venster waarin u uw verhuiscode dient in te vullen. Deze code kunt u verkrijgen bij de partij waar uw domeinnaam op dit moment geregistreerd is. Vervolgens klikt u op de rode knop Toevoegen om uw domeinnaam aan het winkelmandje toe te voegen. Klik daarna op de rode knop Volgende Stap om verder te gaan met het bestelproces.

In het volgende venster vind u de mogelijkheid om een optioneel hostingpakket aan uw domeinnaam toe te voegen. Wanneer u een domeinnaam aan een hostingpakket wilt verbinden klikt u onder het betreffende hostingpakket op uw domeinnaam. Als u geen hostingpakket wilt dan zorgt u dat de domeinnamen aan de linkerzijde zwart geselecteerd zijn. Klik daarna op de rode knop Volgende Stap om verder te gaan met uw bestelling.

U krijgt een overzicht te zien van uw bestellingen. Wanneer alles akkoord is klikt u op de rode knop Afrekenen.

Daarna komt u op de inlogpagina om de bestelling aan uw "Mijn Reviced" account toe te voegen. Heeft u nog geen account dan kunt u op deze pagina ook ervoor kiezen om een nieuw account te registreren.

Als laatste kunt u uw betaalmethode kiezen. Wanneer u nog niet eerder een bestelling heeft gedaan kunt u niet op factuur of via een machtiging bestellen.
De betaalmethodes iDeal en PayPal staan dan tot uw beschikking.

Wanneer u dan op de rode knop Volgende klikt wordt de bestelling geplaatst en wordt uw domeinnaam naar Reviced verhuisd.