Binnen uw eigen "Mijn Reviced" account is het mogelijk om zonder een hostingpakket uw domeinnaam door te sturen naar een andere website. Maar hoe doen we dat? Dat gaan we in dit artikel behandelen.

Wanneer u in bent gelogd in uw eigen "Mijn Reviced" account ziet u onder het tabblad domeinen in de linkerkolom op de pagina een overzicht van uw domeinnamen onder elkaar staan.

Als u dan klikt op de bewuste domeinnaam dan verschijnt hiervan het detailvenster. Onder uw contractdetails vind u uw DNS beheer panel. Daar weer onder vinden we een uitklapvenster met de tekst "Doorstuurservice"

Klik hierop en het venster opent zich.
Hier is het met name van belang om goed op te letten bij de URL waar u uw domein naartoe door wilt verwijzen.

Deze dient u als volgt in te stellen:
https://example.com

Vul eventuele andere relevante informatie in en klik daarna op de grote rode knop opslaan.