Het kan voorkomen dat u niet meer bij uw hosting/mail/ftp kunt komen omdat uw ip adres bij ons in de firewall is gekomen. Dit kunt u testen door naar kproxy.com te gaan en dan uw site te bezoeken, kunt u dan wel bij uw site dan staat uw ip adres in de firewall.

Mocht uw ip adres in de firewall belanden dan zal dit eerst een tijdelijk blokkade zijn van 15 minuten, gebeurd dit 4 x achter elkaar dan zal er een permanente blokkade volgen.

Dit kan door verschillende oorzaken gebeuren, bijvoorbeeld;

- Te veel (ftp) connecties die open blijven staan, gebruikt u Filezilla dan graag het volgend aanpassen:
Maximum Simultaneous Transfers: 1
Limit for concurrent Downloads: 1
Limit for Concurrent Uploads: 1

- Te vaak (meer dan 25x) verkeerd inloggen via e-mail, ssh of ftp.

Als uw ip geblokkeerd wordt dan kunt u via het Ticket systeem uw ip adres doorgeven aan ons. Uw ip nummer kunt u achterhalen door naar www.watismijnip.nl te gaan.